Svar på kommentar

Fick några frågor igår som jag tänkte svara på!
 
Ska du på hamnyran nått i helgen? 
- Japp, jag ska faktiskt det. Tänkte hänga i öltältet och kanske åka någon karusell!

Vad kommer vara dina "must have" till hösten? 
- Alltså oj vilken svårt fråga, är så insnöad på sommarkläder just nu så det är där min inspiration ligger. Men alltså skippa tunga ''vinterjackan'' och köp två snygga varma jackor, en ljus och en mörk så kan du matcha olika. Pälsjackan kommer jag nog andvända en del, sneakers funkar året om för mig, mörkröda läppar, utsvängda jeans, boyfriendjeans. Haha vet inte riktigt! Måste få lite höstfeelings först.

Brukar du använda b.u.s eller sola solarium? Isåfall vilken b.u.s rekommenderar du?
- Alltså jag kan lägga lite BUS i ansiktet ibland, eller mer sällan faktiskt. Då har jag andvänt Åhlens egna men jag är säker på att det finns någon bättre. Men jag tycker faktiskt den funkar bra för mig. Upplever den inte som orange eller så om jag tar ett lager. Har haft den jättelänge eftersom jag har andvänt den så sällan, tror nog den är ganska billig, så den är ju prisvärd iallafall!
 
Sitter hemma hos Tim just nu och ska iväg till jobbet om en timme ungefär. Har internetshoppat massa fint idag och igår så det kommer jag visa upp på bloggen när det andländer! Väntar fortfarande spänt på ett par skor jag beställde för typ två veckor sedan? Frakten skulle ta längre än vanligt dock but still. Kommer dom inte denna vecka ringer jag nog dom. Ska hoppa in i duschen nu.
 
Haha, hittade denna bild från när våran dansgrupp fotograferades av ST för två år sedan för att vi skulle dansa på gatufesten. Karin var utomlands då därför var hon ej med! Så jäkla ful bild på mig men jag bjuder på den haha.
† VARDAG | | Kommentera |
Upp